ACOUSTIC SVEČANA SALA

ACOUSTIC svečana sala se nalazi na svega 6 km od Savezne skupštine, što samu poziciju čini idealnom.

Mi Vam omogućavamo da vašu maštu pretvorite u stvarnost jer različitost objekta zadovoljiće i najtananije estetske kriterijume današnjice.

Veliki (privatni) parking prostor, obezbedjen fizičko-tehničkim obezbedjenjem, omogućava vam da opušteni provedete vreme kod nas.

Svečana sala  ACOUSTIC arhitektonski  je idealno rešena bez ijednog unutrašnjeg stuba. Kompletan prostor je klimatizovan, idealne akustičnosti na šta smo posebno obratili pažnju kao i niz drugih sitnica kako bi Vam pružili najbolje. Takođe naglašavamo da je kompletan prostor osvetljen LED rasvetom.

Zbog Vašeg nezaboravnog dana, mi smo se specijalizovali za sve Vaše zelje, od menija preko dekoracije do fotografije. Naši iskusni kuvari i poslastičari probudiće Vase čulo ukusa na najpozitivniji način, dok će naš strucni dekoraterski tim u dogovoru sa Vašim zeljama, učiniti da Vaša bajka postane stvarnost, zabeležena na najprofesionalniji način umetničkim okom naših kamermana i fotografa.

Svečana sale ACOUSTIC u okviru svog kompleksa poseduje i bazen. Provedite svoje prvo jutro u zajedničkom životu, uz nezaboravni ambijent kafe i doručak pored bazena.

Posebno ističemo da sala poseduje svoj mladenački apartman, koji će Vam pružiti mogućnost da u toku dana sebi priuštite trenutke odmora, kao i nezaboravnu  prvu bračnu noć!

Palace sala poseduje takođe i igraonicu koju gosti mogu koristiti za svoju decu.Jedan deo igraonice je na otvorenom, a drugi deo igraonice je u zatvorenom prostoru. Igraonica je opremljena raznim toboganima, kućicama, zaštitnim mrežama i strunjačama za skakanje i gomilom igračaka za Vašu decu.

Palace

Nera

Grand

The Betst bookmaker bet365 Review
How to register at bookamkersHere